Rezultati natječaja - Bejahad 2012 Print E-mail

info Rezultati natječaja

BEJAHAD 2012 - REZULTATI NATJEČAJA ZA KRATKU
PRIČU “SIMHA KABILJO”

Dragi prijatelji,

Program “Bar micva Bejahad” je finaliziran i nadamo se da će zadovoljiti ukuse i želje brojnih prisutnih. Istovremeno je i komisija natječaja za kratku priču “Simha Kabiljo” završila obimni posao i objavila slijedeće saopštenje:

Dana 16. 6. 2012 godine sastala se komisija natječaja “Simha Kabiljo” i nakon što je pregledala i pročitala 27 pristiglih priča, odlučila da se:

Prva nagrada dodijeli autoru priče s naslovom “Uri, Ezra i Mazalta”, autora pod šifrom “”Walerian Simoni”. Autor priče je Rusmir Agačević iz Siska.

Druga nagrada se dodijeljuje autoru priče “Gorki miris mirte” autora pod šifrom “Zohar”. Autor priče je Abid Jarić iz Zenice.

Treća nagrada se dodijeljuje autoru priče “Između dve uzbune”, autora pod šifrom “Između dve uzbune”. Autor priče je Milan Fogel iz Aškelona – Izrael.

Prva nagrada u visini 3.000 kuna biti će dodijeljena autoru 28. 8. u 18.40 u Kongresnoj dvorani Park Plaza Histria hotela, Pula – Verudela. S autorom će razgovarati i predati mu nagradu Predrag Matvejević. Nagrade u visini 2.000 kuna (druga) i 1.000 kuna (treća) će biti dostavljene autorima. Zahvaljujemo se svim autorima koji su svoje priče poslali na natječaj te žiriju koji je priče pročitao i donio odluku o nagradama.

Nagrađene priče će biti štampane u književnom prilogu “Bar micva Bejahad” koji će se distribuirati za vrijeme održavanja manifestacije. Nagrađenima autorima čestitamo na sjajnim pričama!!!

Zagreb, 25. 6. 2012

 
< Prev   Next >
powered_by.png, 1 kB

Guestbook - Last Post

Adnan
I samo da zahvalim na informacijama sa vase stranice i meni je trebalo za seminarski.
mod_vvisit_counterToday342
mod_vvisit_counterYesterday737
mod_vvisit_counterThis week1634
mod_vvisit_counterThis month15396
mod_vvisit_counterAll2731814

Newsletter

Ako želite primati novosti sa našeg web-a prijavite se na Newsletter


Follow benevolencija on Twitter

© 2020 Jewish Community of Bosnia and Herzegovina