Izborna Skupština 2012. godine Print E-mail

info Izborna Skupština 2012. 

U Sarajevu je u subotu 09. juna 2012. godine održana redovna godišnja Skupština Jevrejske opštine u Sarajevu, na kojoj je aktuelno Predsjedništvo Opštine, nakon prvog četverogodišnjeg mandata ( ranije je bio utvrđen dvogodišnji mandat ) i opšte prihvaćenih dobrih rezultata rada dobilo razriješnicu.

Izvještaj o radu, koji je veoma sadržajno prikazao kompletnu djelatnost Jevrejske opštine i veči dio aktivnosti Jevrejskog kulturno prosvjetnog i humanitarnog društva    "La Benevolencija" u protekloj godini, podnio je predsjednik Opštine Boris Kožemjakin. Veoma sadržajan izvještaj naišao je na odobravanje velikog broja članova Opštine koji su uprkos veoma toplom danu, bili prisutni na ovogodišnjoj Skupštini, te je i diskusija o izvještaju uglavnom bila veoma afirmativna. Sve sekcije Opštine radile su dosta dobro, za neke od njih postoji i dodatni prostor za poboljšanje aktivnosti, uz preduslov boljeg i konkretnijeg angažovanja svih ljudskih potencijala Opštine, te podmlađivanje članova, kako novog Predsjedništva, tako i sekcija i komisija koje djeluju u našoj Opštini.

Na ovoj Skupštini izabrano je i novo rukovodstvo Jevrejske opštine u Sarajevu na mandat od četri godine. U novoizabrano Predsjedništvo,tajnim glasanjem, izabrani su slijedeći članovi naše Opštine: Abinun Iso, Andrle Vladimir, Džidić Levi Rahela, Finci Jakob, Kožemjakin Boris, Levi Nela i Nikolić Zlata. Po već prihvaćenom pravilu omladinska organizacija je u novo Predsjedništvo delegirala dva člana, i to Dautović Mateu i Maestro Leu. Na prvoj sjednici za predsjednika Jevrejske opštine je ponovo izabran Boris Kožemjakin, dok je izbor za potpredsjednika odgođen za slijedeću sjednicu.

U Nadzorni odbor Jevrejske opštine aklamacijom su izabrani Bajević Petar, Finci Darko i Nikolić Danilo, dok su u Sud časti izabrani Albahari Moris,Debevec Erna i Mitermajer Edmund.

 
< Prev   Next >
powered_by.png, 1 kB

Guestbook - Last Post

Adnan
I samo da zahvalim na informacijama sa vase stranice i meni je trebalo za seminarski.
mod_vvisit_counterToday457
mod_vvisit_counterYesterday2120
mod_vvisit_counterThis week6833
mod_vvisit_counterThis month11394
mod_vvisit_counterAll4282081

Newsletter

Ako želite primati novosti sa našeg web-a prijavite se na Newsletter


Follow benevolencija on Twitter

© 2023 Jewish Community of Bosnia and Herzegovina