Limmud Keshet ExYu Print E-mail

 info Limmud Keshet ExYu

 Savez Jevrejskih Opština Srbije, The American Jewish Joint Distribution Committee, Dutch Jewish Humanitarian Fund u saradnji sa Jevrejskom Opštinom Subotica

Ima čast da Vas pozovu

Na treću Limmud Keshet konferenciju za područje zemalja bivše Jugoslavije, koja će se i ove godine održati u Subotici, od četvrtka 19. do nedelje 22. Novembra 2009.


Dragi prijatelji,

Sa velikim zadovoljstvom, pozivamo Vas na našu treću konferenciju koja pripada velikoj porodici Limmud UK organizacije.

Ako ste bili sa nama na prethodnim Limud Kešet konferencijama ili ako ste bili na bilo kojoj Limud konferenciji, znate da možete da očekujete pravi Jevrejski Kaleidoskop – festival uma i duhovnosti.

Ako nikad niste bili na Limud konferenciji, najbolje ćemo Vam objasniti ako kažemo – možete očekivati preko 20 predavača i 70 aktivnosti tokom tri dana konferencije sa preko 300 učesnika. Na programu ćete naći bogat spektar tema iz politike, istorije, muzike, plesa, filma, umetnosti, moći ćete da izučavate jevrejske tekstove, da prisustvujete talmudskim debatama i dr. Kao i prethodne, i ove godine imamo program za porodice, kao i za decu i mlade, a takođe ćete imati prilike da prisustvujete bogatom i uzbudljivom večernjem programu. Naravno, postoji samo jedan način da saznate o čemu pričamo – to je da se prijavite i postanete deo Limmud Keshet porodice!

Učesnici će biti smešteni u Hotelu Patria, gde će se odvijati i program konferencije. Rok prijave za volontere je 20. septembar, a za učesnike 20. oktobar 2009. Cena učešća napisana je na prijavnom formularu, koji možete dobiti u Vašim Jevrejskim Opštinama, kao i na web stranici www.limmud-keshet-exyu.org .

Prijave pošaljite na email: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it , takođe na isti email možete dobiti dodatne informacije o konferenciji.

Pridružite se našoj riznici znanja !!!!

Srdačan pozdrav,
Limmud Keshet tim!!!

 
< Prev   Next >
powered_by.png, 1 kB

Guestbook - Last Post

Adnan
I samo da zahvalim na informacijama sa vase stranice i meni je trebalo za seminarski.
mod_vvisit_counterToday847
mod_vvisit_counterYesterday831
mod_vvisit_counterThis week847
mod_vvisit_counterThis month18426
mod_vvisit_counterAll2752895

Newsletter

Ako želite primati novosti sa našeg web-a prijavite se na Newsletter


Follow benevolencija on Twitter

© 2020 Jewish Community of Bosnia and Herzegovina